Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Особености на UDEN-S:
Нашите клиенти правят икономия от отопление до 60%! ... Виж повече
ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО ОТОПЛЕНИЕ ... Виж повече
Панели –това са тънки, стенни, електрически нагреватели с изчистени форми. ... Виж повече
Голям избор на терморегулатори ... Виж повече
Дизайнерски нагреватели
Дизайнерски нагреватели
Всяка рисунка по тези отоплителни тела е авторска ръчна изработка. Сега каталогът съдържа повече от 120 модела в над 70 цвята и разцветки, като асортиментът постоянно се разширява.
Каталог c цветове
Каталог c цветове
RAL Classic Използвайте каталога от цветове RAL Classic за избор на желания от вас цветови нюанс. Каталогът е предназначен за разглеждане на компютърен монитор, а не за разпечатване! Внимание! Цветовете на екрана на монитора могат значително да се различават от реалните поради особеностите при възпроизвеждането на цветовете. Приложената таблица не може да служи като пълноценен онлайн каталог и е представена само с информационна цел.
Отоплителни тела тип „перваз“ UDEN-S
Отоплителни тела тип „перваз“ UDEN-S
Топли стени - комфорт и енергоспестяване. Уникалността на електрическите отоплителни тела тип „перваз“се крие в специфичния метод на загряване на помещението. Поставени в долната част на външната стена, те непосредствено подгряват (темперират) нейната хладна повърхност.
Стенни нагреватели
Стенни нагреватели
Отоплителните панели представляват тънки и финни стенни електрически отоплителни тела, които се монтират предимно под прозореца или в близост до вратата на балкона, за да могат не само да отопляват помещението, но и да пресекат влизането на хладен въздух в останалата му част. Могат да се използват за отопляване на всякакви стандартни помещения: апартаменти, частни домове, търговски площи, бюджетни учреждения.
ДИЗАЙНЕРСКИ НАГРЕВАТЕЛИ
ДИЗАЙНЕРСКИ НАГРЕВАТЕЛИ
Дизайнерските нагреватели (цветни стенни панели, цветни тавански радиатори и отоплителни тела тип „корниз“) са не само източници на топлина, но и интересни декоративни елементи към интериора, които правят всяка стая по-ярка и изразителна. Чрез активно съчетание на различните варианти, лесно може да постигнете желания цветови акцент.
СТЕННИ НАГРЕВАТЕЛИ по поръчка
СТЕННИ НАГРЕВАТЕЛИ по поръчка
Всички модели стенни нагреватели прекрасно се съчетават и могат да се комбинират с различните системи за отопление, като например подредба тип «перваз», монтиране на отоплителни плочи по тавана или използването на дизайнерски радиатори. Те взаимно допълват своите технически свойства, като създават интересна интериорна комбинация и позволяват да се избира мощност на отоплителната система с точност до 50 Вт.
ОТОПЛИТЕЛНИ ТЕЛА ТИП „ПЕРВАЗ“
ОТОПЛИТЕЛНИ ТЕЛА ТИП „ПЕРВАЗ“
Отоплителните тела тип „перваз“ UDEN-S представляват нагреватели за индивидуална система за отопление с електро енергия. На външен вид приличат на обикновен перваз с височина 13 см, който се монтира предимно на външна (по правило, студена) стена, по периметъра на помещението над съществуващия перваз или вместо него.
ОТОПЛИТЕЛНИ ТЕЛА ЗА ТАВАН
ОТОПЛИТЕЛНИ ТЕЛА ЗА ТАВАН
Електрическите отоплителни тела за монтаж на таван могат да отопляват цялото или част от помещението, създавайки зони за комфорт за работа и отдих (офис, производствени помещения и др.). Освен това, те ви дават едно просто и нескъпо решение на проблема с допълнителното отопление. За разлика от конкурентите, таванските панели UDEN-S представляват нискотемпературни нагреватели, излъчващи на дълги вълни, което ги прави идеални за помещения, в които човек престоява продължително време. Панелите работят безшумно, нямат открити нагряващи елементи, не греят и не генерират прах.
Керамично-гранитниотоплителни уреди
Керамично-гранитниотоплителни уреди
Керамично-гранитните отоплителни тела започват да излъчват топлина 20 минути след включване, а след 1 час достигат своята работна температура, активно акумулирайки топлина, и поддържат стайна температура в продължение на 3-4 часа! В рамките на това време те продължават да нагряват помещението при нулев разход на електроенергия!
Какви са особеностите на инфрачервеното отопление?
По своите характеристики инфрачервените отоплителни системи значително се отличават от останалите отоплителни уреди, включително и електрическите конвектори.
Принципът на работа на системата UDEN-S е подобен на слънцето, камината или руската печка, като излъчваната от панелите топлина непосредствено нагрява намиращите се в помещението хора и предмети, включително и стените, след което отдадената топлина нагрява и въздуха. По този начин се отстраняват проблеми като хладни стени или влажни ъгли. В такива условия човек се чувства най-добре. Като при това той се чувства комфортно при температура, която е 3-5 градуса по-ниска от тази при конвекторното отопление. Това е важен фактор, тъй като се приема, че понижаването на температурата с 1 градус води след себе си икономия на електроенергия от 5-7%.
Виж повече
Лъчиста топлина
Опасни ли са инфрачервенитенагреватели за човешкотоздраве?
Нискотемпературното топлоизлъчване на дълги вълни е абсолютно безвредно, като дължината на вълните е близо до излъчваните от човешкото тяло, за това топлината се възприема леко и комфортно.
Самото отоплително оборудване е изработено от изключително екологично чисти природни материали, като не изсушава въздуха, не генерира отпадъци в резултат на горене, не образува водни пари, не създава в помещението течения и циркулация на горещи вълни, отстранява влагата и предотвратява образуването на мухъл.
Виж повече
В никакъв случай.
Възможно ли  е да се използват програматори с панелите UDEN-S?
С помощта на програматор (който представлява реле за задаване на период от време или електронен таймер) системата за отопление ще се включва само в желаното от вас време или през необходими интервали от време.
Поставяйки реле за регулиране на времето, вие сами ще определяте режима на работа на отоплителната система. Например, през деня тя ще работи на минимален икономичен режим, а час преди да се приберете от работа, ще увеличи работния интензитет и ще повиши температурата до желаните нива. Или, ако разполагате с три-тарифен електромер, ще може да изключвате системата през часовете с пиково натоварване и най-скъпа електроенергия и т.н. Както виждате, вариантите за използване на програматора, в крайна сметка зависят изцяло от желанията на собственика.
Виж повече
Не само е възможно, но дори - нужно.
Каква ще е месечната консумация на електроенергия на системата за отопление UDEN-S?
В периода на отоплителния сезон при правилни разчети и нормална обстановка, отоплителната система работи средно от 5 до 7 часа в денонощие.
За това, за да се изчисли месечното потребление, е необходимо консумираната мощност на вашата система да се умножи по броя часове, в които работи, и общия брой на дните през месеца. Ако за пример вземем двустаен апартамент с площ 48.25 кв.м, обем 125.45 куб.м (височина 2.6 м), консумираната мощност възлиза на 0,06 кВт на 1 кв.м, или общо 3 кВт. Сега да изчислим потреблението на електроенергия за този апартамент: 3 кВт × 5(часа) × 30 (дни) = 450 кВт/месец. Това е средното потребление на електроенергия за система UDEN-S на месец за такъв тип обект.
Виж повече
Апартамент 48м2 - 450 кВт/месец
С какво отоплителните плочи тип „перваз“ се отличават отвсички останали отоплители от серията UDEN-S?
Тяхната уникалност е именно в начина на нагряване на помещението.
Отоплителната плоча тип „перваз“–това е нагревателен панел, състоящ се от топлоизлъчвател и метална повърхност. Външно, плочите се различават само по размерите, а технически –по мощността и начина на монтаж. Отоплителните плочи тип „перваз“ се монтират в долния край на външните стени на помещението (или по неговия периметър) и непосредствено нагряват хладната повърхност на стената (ефектът на темперирането). Създава се един вид топлинен екран, който на първо място не позволява на хладния въздух да попадне в помещението, а на второ място, нагретите стени се освобождават от влагата, като изпускат по-малко от топлината навън (съществено увеличавайки своята топлопоглъщаща и топлозадържаща способност), като те самите започват да излъчват топлина.
Виж повече
Уникален метод на отопление
 • Какви са особеностите на инфрачервеното отопление? Лъчиста топлина
 • Опасни ли са инфрачервенитенагреватели за човешкотоздраве? В никакъв случай.
 • Възможно ли  е да се използват програматори с панелите UDEN-S? Не само е възможно, но дори - нужно.
 • Каква ще е месечната консумация на електроенергия на системата за отопление UDEN-S? Апартамент 48м2 - 450 кВт/месец
 • С какво отоплителните плочи тип „перваз“ се отличават отвсички останали отоплители от серията UDEN-S? Уникален метод на отопление